1281248931_img-d41d8cd98f00b204e9800998e kuva: FI*Nenukan

2.8 Saaga saavutti seitsemän viikon iän ja pääsi jälleen visiitille eläintohtorilaan. Tassupipi kyllä parani parissa päivässä ja vauhti oli ihan entisenlaisensa jollei kovempikin. Mutta --- ilmeisimmin tällöin eläinlääkärikäynnin valitettavana tulijaisena Saaga sai lievän flunssan; silmävetistelyä ja aivastelua sekä korvarapsuttelua. Tämä tarttui osin sisaruksiinkin ja niimpä koko katras kävi näytillä. Saaga sai hoidoksi silmä-ja korvatippoja. Kasvattaja viestitteli, että nyt on pienten nuhat jo hyvin parantuneet!

Vauhti kissalassa sen kuin lisääntyy. Seitsemän pientä vilistää 6 ison joukossa ja kissamaisten otteiden harjoittelu on kiivasta. Maitobaarilla vielä seitsikko piipahtaa, mutta muuten herkutellaan jo kiinteillä ruuilla ja nappuloillakin. Saagalle ruoka maistuu hyvin :). Vessataidot on niin ikään opittu.

Viikko siten käväisin Helsingin kansainvälisessä kissanäyttelyssä katsomassa Saagan sukulaisia, siellä oli upea Fuku-isäkin. Saagalle tulijaisena toin mukava pedin, pari pyydystettävää huiskaa ja hauskan pallolelun. Eilen kissamainen shoppailu sai jatkoa, kun hankin Saagalle pari vessaa ja matalan oleilukiipeilytelineen, jonka sijoitan ikkunan eteen, niin voi sitten Saaga kurkistella pihan tapahtumia lokoisasti makoillen. Tilailin lisäksi Saagalle sopivat valjaat - vaaleanpunaiset tietenkin :)

Korkeampi kiipeilyteline on vielä hankinnan alla, pitää vain hieman vielä Päiviltä tiedustella mikä olisi malleista mieluisin!

Paimensukuisemme näyttivät hyvin hämmästyneiltä, kun kanniskelin eiliset shoppailutavarat sisään: "mitä?- meillekö vessa????"  No nyt on koiruuksilla aikaa oppia, että sinne ei kunoa eikä tassua sovitella, eikä sisälmys ole suinkaan välipalanaposteltavaa. Ajattelin, että tietyt asiat on hyvä opettaa jo ennenkuin Saagamme saapuu. Kuten myös se, että kiipeily-oleiluteline ei ole heidän uloskurkistelutelineensä!

Huomenna onkin sitten jo 8-viikon ikäpylväs saavutettu ja keskiviikkona käyn jälleen Saaga ihailemassa ihan livenä:)

 

1281248911_img-d41d8cd98f00b204e9800998e kuva FI*Nenukan

Saaga etualalla poseeraa sisarustensa kera

1281248955_img-d41d8cd98f00b204e9800998e kuva FI*NEnukan

Saaga ja Velmu-veljensä