Käymme yhdessä näin, käymme aina rinnakkain...

 

Muistathan, kuinka niin. Silloin kun me kohdattiin, aina toistemme seurassa olla luvattiin. Tunsin sen, enää en yksin voi vaeltaa. Yhteinen onni kun odottaa..... 

Laulelin ja huhuilin täällä jälleen päivänä parina Oskaria ja Oskari kuuli kutsuni saapuen paikalle tuulen ja tuiskun siivittämänä. Oskari käveli tyynen rauhallisesti tuttuun huoneistoomme. Aloitti lemmenserenadien laulannan minulle ja minä laulelin oman osani kauniisti kuristen - meillä on yhteinen duetto:

Käymme yhdessä näin, käymme aina rinnakkain....

 

Vaikka esteitä on. Joskus tiellä kohtalon. Voimme kaikki ne voittaa. Kun kuljemme vain. Tiemme yhdessä  näin rinnakkain.

Huominen, rakkahin. Meidät vie luo alttarin. Valat nuo, jotka vannoimme, saavat sinetin. Kun sä polvistut viereeni, tunnemme sen. Onni meidän nyt on ikuinen..... Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain...

Varmaan ymmärrät sen. Kun on mennyt  huominen. Polku johtava on eteen vastoinkäymisten. Ethän pelkää, kun yhdessä kuljemme näin.

Tassus voit ojentaa, ystäväin...

Käymme yhdessä näin. Käymme aina rinnakain. Vaikka esteitä on. Joskus tiellä kohtalon. Voimme kaikki ne voittaa, kun kuljemme vain. Tiemme yhdessä näin, rinnakkain.

Tiemme yhdessä näin rinnakkain...